La soare, toate tipurile de piele devin fragile!

Copil sau adult, bărbat sau femeie, cu toții trecem prin momente în care pielea devine fragilă.
Razele UVB, UVA scurte și UVA lungi ale soarelui formează un trio de agresori pentru piele.
Acestea cauzează leziuni pe mai multe niveluri: arsuri solare, vizibile instantaneu; deteriorarea barierei naturale a pielii și diminuarea rezistenței acesteia; deteriorarea celulelor, care, pe termen lung cauzează boli de piele.
Supusă acestui triplu nivel de agresiune, pielea normală, fără probleme, devine fragilă. Bariera cutanată este dezechilibrată și nu mai poate îndeplini pe deplin rolul de protecție. Astfel pielea este vulnerabilă, mai permeabilă și mai sensibilă, și necesită o doză mare de reechilibrare, blândețe, protecție și confort.

protejeaza-intareste-securizeaza.jpg

a-derma protejează, întărește, securizează

Gama solară A-DERMA PROTECT vine cu un răspuns inovativ pentru pielea ce devine fragilă sub impactul razelor UV**.

protejează

SISTEM BREVETAT* DE 4 FILTRE, ÎMPOTRIVA RAZELOR UVA ȘI UVB

Protecția este asigurată de numărul redus de filtre. Cantitatea acestora este optimizată pentru cel mai bun raport eficiență-toleranță. Cu o ridicată putere moleculară, sistemul filtrant din gama A-DERMA PROTECT nu pătrunde în piele și nu conține octocrilen sau cinamat.
La acestea, se adaugă sistemul fotostabil – stabilitate împotriva razelor UV**, protecție optimă în timp, și rezistență la apă.
Gama solară A-DERMA PROTECT nu lasă urme albe pe piele și asigură o utilizare plăcută.


Întărește

BARRIESTOLIDE © CU EXTRACT DIN ULEI DIN PLANTULE DE OVĂZ RHEALBA ©

Gama A-DERMA PROTECT conține Ulei din Plantule de Ovăz Rhealba® (lăstari tineri recoltați la 12 săptămâni), împreună funcționând ca principiu activ vegetal pentru întărirea pielii fragile expusă agresiunii razelor UV**.


securizează

UN SISTEM DE AUTO-APĂRARE SPORIT PENTRU O PIELE SĂNĂTOASĂ

Nici un sistem de protecție solară nu este 100% infailibil. Doze mici de raze UV** pot ajunge la piele. Razele UVA induc stresul oxidativ și cauzează deteriorarea ADN-ului, produc îmbătrânirea pielii și determină producerea cancerului.
A-DERMA PROTECT asigură o triplă acțiune:
luptă împotriva radicalilor liberi care cauzează stresul oxidativ, conservarea ADN-ul celular și contribuie la detoxifierea celulelor.